We hebben slecht nieuws…

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is de gehele wereld in de ban van het coronavirus. Hierdoor moet iedereen zich aan nieuwe regeltjes houden… Regeltjes die wij niet bij een festival vinden passen en zeker niet bij het Bildts Songfestival.

Het Bildts Songfestival is een evenement waarbij jong en oud samenkomen, feest vieren, zingen, dansen en een drankje doen. 1.5 meter afstand, niet bewegen en niet (mee)zingen passen daar volgens ons absoluut niet bij.

We kunnen de veiligheid en gezondheid van onze muzikanten, deelnemers, helpers en bezoekers niet garanderen. Ook willen we niet voor amateur-boa spelen en onze bezoekers constant in de gaten houden.

Daarnaast is het financieel niet haalbaar om maar enkele tientallen bezoekers toe te laten. Hiermee kunnen we de kosten niet dekken en is het voor de horeca simpelweg ook niet interessant genoeg.

We hebben daarom besloten dit jaar geen Bildts Songfestival te organiseren. Dat vinden wij zwaar kl@te natuurlijk!

We hopen in 2021 weer een fantastisch BSF te organiseren, hopelijk zonder al te veel regeltjes.

Tot volgend jaar!

Groetjes en kusjes van het BSF bestuur.
Anneke, Harry, Sander en Leendert

PS: natuurlijk hebben we gekeken naar alternatieve locatie’s, live-streaming, bsf-vip-eilanden etc etc, echter willen we graag zo dicht mogelijk bij het concept van de afgelopen jaren blijven.

BSF 2020 Afgelast….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *