dplogoDe organisatie van het Bildts Songfestival is er wederom in geslaagd om de bekende zanger en entertainer Danny Panadero te strikken als presentator! Danny heeft een reputatie hoog te houden in Sint Annaparochie en zal de BSF bezoekers dan ook weer trakteren om een megavette show!

Handjes!

Danny Panadero al jarenlang The Voice Of Holland punt nl, is een graag geziene gast op menig feest en festival.

Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint the voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten. Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager.

Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator. Hij wordt dan ook regelmatig voor beide disciplines ingezet.
Danny Panadero is nu ook te boeken met Band!

“Danny Panadero Rocks” is een dampende, ronkende, geoliede rockmachine, waarbij de altijd energieke en bruisende zanger en smoelschuif speler, Danny Panadero, aangevuld met 3 doorgewinterde rockers, zich van een hele andere kant laat zien!

Even geen Hazes of Borsato, maar Red Devils en ZZ-top, even geen Vader Abraham of Frans bauer , maar Rolling Stones en Herman Brood.

Kortom een live rocksensatie waar de vonken van af spatten!! Lees meer over Danny op zijn website!

Vanuit zijn woonplaats Torremolinos vliegt Danny Panadero, the voice of Holland, met zijn helikopter op zaterdag 9 november naar Sint Annaparochie!

Zanger & Entertainer Danny Panadero

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *